WEBINAR 18.06.24_BANNERS - 1

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 20:00, ο Ενδοδοντολόγος Αλέξης Χαρίσης, θα παρουσιάσει το θέμα: «Διαχείριση ακρορριζικού τριτημορίου κατά την ενδοδοντική θεραπεία». Το webinar αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας και αποδίδει 1,5 Μόρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (ΜΕΕΟ) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και 1,5 CPD Credit Hour. Η γλώσσα διεξαγωγής του webinar θα είναι η Ελληνική.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους, ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Περίληψη 

Ο στόχος κάθε ενδοδοντικής θεραπείας είναι η πολυπόθητη ακρορριζική απολύμανση και η επακόλουθη τρισδιάστατη στεγανοποίηση του συστήματος των ριζικών σωλήνων.

Στη διαδικτυακό αυτό σεμινάριο θα αναλυθεί ένας τρόπος διαχείρισης που διευκολύνει την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

 

Σύντομο Βιογραφικό 

Αλέξης Χαρίσης Ενδοδοντολόγος, Ειδικευθείς στο Boston University, USA

Ο Αλέξης Χαρίσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών – Ευγένιος Ντελακρουά  και στη συνέχεια εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2000. Το 2002 αποφοίτησε από το Henry M. Goldman School of Dental Medicine του Boston University με την εξειδίκευση του Ενδοδοντολόγου.

Από το 2002 είναι ενεργό μέλος της Αμερικάνικης Ένωσης Ενδοδοντολόγων και από το 2006 έγινε Τακτικός Εταίρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης. Eίναι επίσης ιδρυτικό στέλεχος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και μέχρι το 2008 ανέλαβε χρέη Επιμελητή στο Οδοντιατρικό και Γναθοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Από το 2005 διατηρεί το Εξειδικευμένο Ιατρείο του στο κέντρο των Αθηνών, όπου ασκεί αποκλειστικά την ειδικότητα της Ενδοδοντολογίας.

Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και προσκεκλημένος ομιλητής σε Οδοντιατρικά Συνέδρια ανά την Ελλάδα. Ασχολείται με την εκπαίδευση των Οδοντιάτρων συμμετέχοντας σε Προγράμματα Συνεχούς Επιμόρφωσης, πρακτικά σεμινάρια, διαδικτυακά σεμινάρια και ζωντανές επιδείξεις κλινικών περιστατικών.

 

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για την εγγραφή σας.

Προσοχή:
Για την μοριοδότηση απαιτείται  η συμπλήρωση των πεδίων ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ και ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
Χωρίς αυτά τα δύο πεδία συμπληρωμένα, δεν μπορεί να δοθεί μοριοδότηση.

O Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και η Alpha Public Relations θα επιθυμούσαν  να σας αποστέλλει μέσω e-mail ενημερώσεις αναφορικά με παρόμοιες ενέργειες και εκδηλώσεις του. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα τηρούνται από τον ΣΕΕ  και την APR για το σκοπό αυτό με όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής, η οποία μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, ούτε θα διαβιβασθούν εκτός ΕΕ. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα α. 13 επ. του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (EE) 679/2016, έχετε τα εξής δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα: ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, εναντίωση, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα, δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον  ΣΕΕ στη διεύθυνση: info@greekendodontists.gr  & info@apr.com.gr